KAAN Konsult løser opgaver indenfor økonomi, supply chain og business operations. Et udsnit af vores ydelser og arbejdsområder er beskrevet nedenfor.


Branchefokus

Vi er eksperter i design-, mode- og sportsbranchen. Vi kender måske også jeres branche - ellers skaffer vi den nødvendige viden. Vi har god erfaring med at tilegne os solid faglig viden inden for specifikke brancher. Derfor kan vi tilpasse en løsning, der passer specifikt til jeres behov.

Operational Excellence

Vi anskuer operations management som en vækst- og værdiskabenede funktion. Vi hjælper jer med at optimere forretningsprocesserne, så I kan forbedre kundeservicen og øge jeres indtjening. Vi forbedrer og skaber flow i jeres arbejdsrutiner og supply chain, og nedbringer de gemte omkostninger der er i værdikæden.

Debitor- og kreditorstyring

Kvalitet i arbejdet med debitor- og kreditorstyring spiller en nøglerolle i virksomhedens mulighed for at realisere sine planer, og udnytte likviditeten bedst muligt. Vi har god erfaring med debitor- og kreditorstyring i likviditetskrævende handelsvirksomheder, og vi kommer gerne med vores anbefaling til hvordan styringen kan forbedres i jeres virksomhed.

Online Værktøjer

Vi benytter og anbefaler enkle, brugervenlige, og omkostningseffektive webbaserede IT værktøjer til de mindre og mellemstore virksomheder vi arbejder med. Vi arbejder bl.a. med e-conomic, Danløn, Dataløn, Zedonk, FlexPOS, og Tradeshift.

Likviditetsstyring

Likviditetsplanlægning og styring er en væsentlig opgave i budgetarbejdet, og er tæt knyttet til debitor- og kreditorstyringen. Vi hjælper jer med at simulere på jeres forventede likviditet. I kan på den måde se hvordan forskellige situationer påvirker jeres likviditetsposition.

Budgettering

Vi assisterer med at udarbejde virksomhedens budgetter. Ofte laver vi en hel budgetmodel tilpasset jeres branche, der samlet omfatter et drifts-. likviditets-, og balancebudget, inkl. nøgletal. Med den helt rigtige budgetmodel kan I roligt og præcist rapportere overfor bestyrelsen, banken mv.

Forretningsudvikling

Vi analyserer din virksomhed og kommer med vores anbefaling til, hvordan I kan udvikle jeres forretning. Vores stærke kompetence områder er her driftsøkonomi og supply chain.

Procesoptimering

Vi arbejder sammen om at frigøre uudnyttet potentiale i jeres virksomhed med procesoptimering. Vi strømliner processer for at øge produktiviteten. Procesoptimering falder sammen med områder som god likviditet- og debitorstyring, og gerne i kombinationer med gode online IT værktøjer.

Økonomisk sparring

Vi tilbyder general driftsøkonomisk viden og sparring. Nærværet i samarbejdet kommer via sparring. Vi drøfter hvad vi kan forbedre, og med sparringen vender vi blikket mod fremtiden.